+32 (0)3 226 04 24

Maandag - zaterdag 10u - 18.30u

RUGZAK ACTIE NIET GELDIG

OP ICE-CLOCK & PROMOTIES

Niet tevreden, geld terug

Of ruilen binnen de 14 dagen

Gratis verzending in België va 59€


Privacy statement

Ice-Watch Store Antwerpen

Stadsfeestzaal

Meir 78

2000 Antwerpen

+32 (0)3 226 04 26

info@ice-watchantwerp.be

 

Geopend van maandag tot zaterdag van 10u-18.30u

Elke eerste zondag van de maand geopend van 12u-18u

 

 

 


 

 

PRIVACY STATEMENT WATCHPLANETONLINE

 

WatchPlanetOnline hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens.
WatchPlanetOnline zal uw gegevens uitsluitend gebruiken of aanwenden in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de andere relevante vigerende wettelijke voorschriften.

 

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om u te voorzien van informatieve nieuwsberichten over de werking, dienstverlening, nieuwe producten of diensten, toetreding van medewerkers, belangrijke nieuwsberichten in verband met uw sector, et cetera. Uw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. WatchPlanetOnline heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

 

U heeft steeds een wettelijk recht om uw persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. WatchPlanetOnline verbindt er zich toe binnen de 5 werkdagen aan uw verzoek gevolg te geven.

 

Bij een bezoek aan de website van WatchPlanetOnline worden er enkele gegevens ingezameld voor statistische doeleinden. Deze gegevens zijn: IP adres, vermoedelijke plaats van consultatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s er werden bezocht. Wanneer u de website van WatchPlanetOnline bezoekt verklaart u zich akkoord met deze gegevensinzameling bestemd voor statische doeleinden zoals hierboven omschreven.